Al meer dan 20 jaar meebouwen aan de groei van ondernemers

Kolmont ontstond meer dan 20 jaar geleden, in 2000. Wat begon met een focus op de verkaveling van gronden en investeringen in winkelpanden, groeide vandaag uit tot een bedrijf dat volop investeert en ontwikkelt voor de toekomst. Kolmont is ontwikkelaar, investeerder en aankoper onder één dak.

Met elk nieuw project gaan we resoluut voor maximale kwaliteit, leefbaarheid en duurzaamheid. Kwalitatieve en architecturaal doordachte bedrijfsgebouwen, waar jij als ondernemer voluit kan groeien en bloeien. Op strategische locaties die vlot bereikbaar zijn en waar het aangenaam werken is. Veilige investeringen voor de toekomst. En met oog voor mobiliteit. Wij combineren leefbaarheid en ruimtelijke visie, en halen het maximale uit elke locatie en buurt.

Jouw bedrijfslocatie voor de toekomst

Of je nu zaakvoerder bent van een kleine tot middelgrote onderneming, of aan het roer staat van een multinational. Als ondernemer wens je een locatie met mogelijkheden. Onze experten gaan elke dag opnieuw die extra mijl door op zoek te gaan naar de meest strategische locaties, en door de aankoop en ontwikkeling van industriële gebouwen en gronden. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door ons uitgebreide netwerk in de sector.

Kolmont ontwikkelt jouw KMO-unit, project op maat of logistiek magazijn dat beantwoordt aan jouw wensen en noden. Onze mensen begeleiden jou persoonlijk, luisteren naar jouw verhaal en ontwikkelen op maat. Dit alles met een duurzame bril op. Zodat jij een veilige, slimme investering in handen hebt en je bedrijf helemaal klaar is voor de toekomst.

Kolmont - Michel

We bouwen niet alleen gebouwen, we bouwen aan de duurzame ecosystemen van de toekomst. Onze industriële en logistieke parken zijn ingebed in de omgeving, bij voorkeur vermengd met andere functies. Ze zijn bekroond met esthetiek en klaar voor de toekomst.

– Jeroen Van Neck, Kolmont Biz

Anderen lazen ook

Eerste ondernemers nemen intrek in bedrijvenpark Guldendelle

Bedrijfsvastgoed aankopen als investering? Ontdek de voordelen!

Welkom bij Kolmont!
Wens je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.