Investeren

Investeren in bedrijfsvastgoed? Een steengoede belegging.

Investeren in bedrijfsvastgoed blijft kansen bieden. Bij elk project focussen wij bij Kolmont op kwaliteit, locatie en bereikbaarheid. Dé ingrediënten voor een slimme investering. Of je nu investeert in je eigen bedrijfsruimte of -gebouw, of als belegging voor verhuur.

Investeren in je eigen bedrijfslocatie

Overweeg je te investeren in je eigen bedrijfspand? Dan ga je voor zekerheid. Je bouwt een onroerend kapitaal bij elkaar en kan het gebouw volledig inrichten en aanpassen naar je eigen behoeftes en smaak. Bovendien loop je geen risico dat je met je onderneming onverwacht moet verhuizen.

Daarnaast geniet je enkele fiscale voordelen:

Bedrijfsvastgoed als belegging

Ook voor investeerders kan bedrijfsvastgoed een stabiele belegging vormen. Net zoals bij elk type vastgoed bezorgen de huurinkomsten jou een passief inkomen. Beleggen in stenen levert je meer rendement op dan de rente op je spaarboekje en het blijft een veilige investering met weinig risico op lange termijn. Onze nieuwbouw bedrijfspanden worden duurzaam ingericht en vormen een waardevaste belegging. Je kan er rendementen tot 5% mee behalen*. (*indicatie op basis van historische gegevens)

Onze experten bij Kolmont adviseren je graag over mogelijke opportuniteiten en risico’s als je overweegt te investeren in bedrijfslocaties en -panden. Onze mensen kennen de markt en adviseren je op maat. Zo ben jij zeker van een slimme, onderbouwde investering.

Bovendien denken onze investeringsadviseurs steeds met je mee, en ontzorgen ze jou op het vlak van verhuur. Want kopen en verhuren? Dat brengt ook administratie, wetgeving en praktische beslommeringen met zich mee. Bij Kolmont ontzorgen we jou van idee tot aankoop en verhuur.

Anderen lazen ook

Eerste ondernemers nemen intrek in bedrijvenpark Guldendelle

Bedrijfsvastgoed aankopen als investering? Ontdek de voordelen!

Welkom bij Kolmont!
Wens je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.