26 april 2024

Kolmont gaat de kantoren die het ontwikkeld heeft in het duurzame Montgomery Parc-gebouw in Brussel verhuren aan de Europese Commissie. De kantoorruimtes beantwoorden aan de meest stringente normen qua energie en duurzaamheid.

nieuwsbericht

nieuwsbericht

16 februari 2024

16 februari 2024

Investeren in bedrijfsvastgoed zit in de lift. Interessante rendementen, een lage risicograad, recuperatie van btw, … Logisch dat alsmaar meer investeerders ervoor kiezen om hun investeringsportefeuille op deze manier aan te vullen. Inspelend op deze trend, bouwt Kolmont Biz daarom het aanbod uit, met extra aandacht voor de ontwikkeling van duurzame bedrijfspanden als kmo-units, showrooms, kantoren, en zoveel meer.

nieuwsbericht

nieuwsbericht

16 februari 2024

11 december 2023

De gemeente Riemst zet opnieuw een belangrijke stap in de uitbreiding van de ambachtelijke zone Op ’t Reeck. Met een bijkomend aanbod van 5 hectare ambachtelijke zone wil de gemeente tegemoet komen aan de groeiende vraag van lokale bedrijven naar een efficiënte bedrijfsruimte. Kolmont werkt mee aan het project en zal de infrastructuur aanleggen en 35 bedrijfsgebouwen op de markt brengen.

nieuwsbericht

nieuwsbericht

31 augustus 2023

11 augustus 2023

De Limburgse projectontwikkelaar Kolmont zet haar groei en professionalisering verder. Tom Deckers, sinds 2015 actief als algemeen directeur bij Kolmont, neemt de dagelijkse leiding over van Bart Tans als CEO. Tans zelf treedt aan als voorzitter van de raad van bestuur. Met de vernieuwde rolverdeling willen beide heren samen verder schrijven aan het groeiverhaal van Kolmont.

nieuwsbericht